Statistici web localizate:EnglishРусскийViệtDeutsch中文فارسي日本語हिंदीPolskiRomână
Bine ai venit, vizitatorule!

Contoare & Analiza Traficului

IPF (Intrebari Puse Frecvent)

Este Gostats gratuit? Cum ramaneti in afacere atunci?
Gostats a inceput in 1999 ca un hobby si de atunci a pus la dispozitie contoare gratuite si un serviciu de statistici platit. Pentru conturile gratuite tot ce trebuie este standardul contor GoStats cu legatura inapoi. Versiunea Pro iti da voie sa ascunzi contorul. In afara de asta nu se pun reclame pe site.
Ce este un contor de accesari si ce este un web tracker?
Un contor arata numarul de accesari ale site-ului intr-o imagine pe site-ul tau. Un tracker colecteaza mai multe date despre despre trafic si creaza rapoarte pentru site. GoStats ofera atat un contor cat si un tracker int-o singura unealta. Demonstratie: contor de accesari si tracker
Pot sa urmaresc toate paginile din site?
Da, ai libertatea de a instala codul de la Gostats pe toate paginile site-ului.
Ce sa fac daca contorul Gostats nu functioneaza?
Pasul 1: Asigura-te ca ai un cont valid, Incearca sa te autentifici.
Pasul 2: Daca contul este valid si te-ai autentificat selecteaza 'Cod HTML'
Pasul 3: Copiaza codul corespunzator din zona 'Cod HTML' si pune-l in sursa site-ului tau. nota: Daca folosesti un editor HTML, asigura-te ca folosesti accesoriul 'modifica sursa'.
Pasul 4: Testeaza contorul. Daca nu functioneaza trimite un email catre gostats si includeti o scurta descriere a problemei, un link catre pagina cu contorul si numele de utilizator.
Am setat protejarea cu parola a statisticilor, dar totusi le vad! de ce?
Sansele sunt sa nu te fi deautentificat. Cauta legatura pentru a te deautentifica in meniul principal de optiuni sau chiar pe pagina de vizualizare a statisticilor. Daca te-ai deautentificat si tot vezi statisticile, asigura-te ca optiunea protejarii cu parola este setata si de asemenea incearca un alt computer sau navigator (daca ai acces la acestea). In final daca tot nu reusesti trimite-ne un email cu numele de utilizator si URL-ul.
As vrea sa pot face click pe GoStats si sa se deschida intr-o noua fereastra, dar cand folosesc target="_blank" se deschide tot in fereastra curenta. Pot face ceva ca sa schimb asta? Nu vreau sa parasesc pagina la care lucrez pentru a vedea pagina GoStats.
Momentan nu exista optiunea de a deschide GoStats intr-o noua fereastra. In viitor, GoStats va oferi optiunea de a instala un cod care sa deschida automat o noua fereastra. Pana atunci incearca sa apesi tasta Shift cand deschizi legatura, sau foloseste butonul din mijloc al mousului (Firefox, Opera).
Cum pot contacta persoanele care viziteaza site-ul meu?
Nu exista nicio modalitate ca GoStats sa te asiste in contactaea vizitatorilor. Poti incuraja oamenii sa te contacteze punand un text, sau o legatura catre adresa ta de email pe site.
Ce cod sa folosesc ca sa instalez GoStats pe blogul meu?
Sunt cateva pagini cu instructiuni care va ajuta sa puteti instala GoStats pe bloguri:
The GoStats for Wordpress plug-in
To install GoStats on a Wordpress hosted blog
To install GoStats on Yahoo Groups
To install GoStats on a Blogger Blog
To install GoSTats on a Xanga blog
To install GoStats on a Blogger Blog
To install GoSTats on a Xanga blog
To install GoStats on LiveJournal
Am observat ca site-ul meu este marcat ca "nu e potrivit pentru minori". De ce? Nu este nimic pe site care sa nu poata fi vazut de minori.
Se poate ca ai editat profilul si ai selectat optiunea aceasta. Pentru a o schimba mergi la “Site-urile Mele”, “Modifica Profil Site”, si “Este site-ul tau potrivit pentru minori?”. Nu uita sa salvezi schimbarile.
Cum schimb numarul de pe contor?
Pentru a schimba numarul de pe contor:
1. In cont mergeti la “Site-urile Mele”
2. Click pe “Modifica Counter Accesari”
3. In campul marcat afisari “Afisari” este un numar. Schimba numarul acesta cu valoarea dorita.
4. Click pe “Salveaza Schimbari”
Mi-am inregistrat site-ul cu ceva vreme in urma si mi-am uitat ID-ul de utilizator. Cum pot sa-mi recuperez ID-ul?
Daca nu gasesti emailul de inregistrare de la GoStats, atunci trimite un email la Suport cu URL-ul. We will then email the user name to the email we have affiliated with that particular URL. Apoi vom trimite un email utilizatorului care detine acel URL
Daca ai o intrebare care nu este listata aici, doar intreaba.
 
Promoveaza cu GoStats